meubelzaak meubelboulevard tilburg

Interieuradvies


Onze interieuradviseurs luisteren goed naar je woonwensen, zetten hun vak- en productkennis in om je ideeën in kaart te brengen en blijven gedurende een traject je vertrouwde aanspreekpunt.

Aan tafel!

Aan tafel met een lekkere cappuccino neem je de tijd om te vertellen welke sfeer je zoekt. We geven je niet alleen advies over meubels maar – indien gewenst – over het gehele plaatje: licht, stoffering, vloeren, verf, karpetten, wand- en raambekleding. In het Woonatelier bekijk je samen welke kleuren en materialen jouw smaak onderstrepen.

Ontmoet onze interieuradviseurs

Als je de interieuradviseurs van Meijs Wonen zou willen omschrijven, kom je woorden te kort. Ze zijn een tikkeltje ‘eigenmeijs’ maar tegelijk super empathisch, creatief, bevlogen en dol op hun vak.

Ontmoet Denise, Kevin, Leonie, Marjon, Karien en Gijs:

<strong>Denise</strong>

Denise Interieurontwerper

Ontdek meer
<strong>Kevin</strong>

Kevin Interieurontwerper

Ontdek meer
<strong>Leonie</strong>

Leonie Interieurontwerper

Ontdek meer
<strong>Marjon</strong>

Marjon Interieurontwerper, inkoper & stylist showroom

Ontdek meer
<strong>Karien</strong>

Karien Interieurontwerper

Ontdek meer
<strong>Gijs</strong>

Gijs Creatief directeur & Interieurontwerper

Ontdek meer

Een interieur moet je beleven

Bekijk de interieurs van mensen die hebben gekozen om niet in een huis te wonen, maar om het te beleven. Laat je inspireren door de verschillende interieurs die Meijs Wonen al heeft ingericht.

Alleen een gedeelte van de woning of een totale aanpak, een luxe villa of een klein appartement? Ieder interieur vraagt om een persoonlijk advies. Qua budget, woonwensen en styling. Wij denken graag met je mee, zodat jouw interieur helemaal bij je past.

Thuis is de beste plek op aarde.

Vanaf het moment dat je de sleutel in het slot steekt en wordt verwelkomd door jouw veilige privédomein, kun je de hectische buitenwereld even achter je laten. Het is heerlijk wanneer de inrichting van jouw thuis helemaal naar wens is.

Kom eens langs en laat je inspireren door onze gezellige winkel en (minstens zo gezellige) interieuradviseurs.