Welcome back… 30.6.2020


Nieuwe interieur iconen voor de Designliefhebbers van Meijs wonen!

Na een COVID- crisis periode van een aantal maanden krijgen we weer een beetje bewegingsvrijheid. Social distancing: tegenwoordig nog steeds met 1,5 meter?

 

Veiligheid, een nieuwe “must have” parfum

Bekende Franse cosmetica merken zijn overgeschakeld op nieuwe business; het maken van antibacteriële gels. In de fabrieken waar normaal parfum van o.a. Givenchy en Dior wordt geproduceerd. Is de productie nu gericht op het maken van hydro bacteriële gels. Deze gels worden gedoneerd aan ziekenhuizen in Parijs en andere Franse gezondheidsinstellingen.

 

In het afgelopen kwartaal waarin we hoogstwaarschijnlijk de meeste tijd OOIT thuis hebben doorgebracht. Hebben we (extra) tijd gehad om ons te verdiepen in koken, lezen en wandelen. We hebben een andere kijk op ons interieur en de invulling ervan gekregen. Er is veel inspiratie opgedaan, om zo van onze werk- en leefomgeving een prettige ‘safe haven’ te maken.

 

Nieuwe items voor onze showroom

Gelukkig hebben wij voorafgaand aan de Corona periode veel leuke nieuwe design items kunnen bestellen bij onze leveranciers. Deze willen wij ook natuurlijk weer op een spetterende manier gaan presenteren in de showroom van Meijs Wonen! Een bijzondere mix van moderne en nieuwe design klassiekers.

Met een nieuw gedurfd kleurpallet aan de wand. De nog steeds mooie grijs en taupe, worden vervangen door een gewaagd en exclusief behang. Een paar voorbeelden uit onze behang collectie van Elitis. Dit Franse merk ontwerpt al sinds 1988 diverse interieurproducten zoals muurdecoratie, stoffen en accessoires. Met top ontwerpers in eigen huis maakt Elitis hoogwaardige collecties.

 

De collecties zijn vooral kleurrijk en veelzijdig. Zowel ten aanzien van de vormgeving als de gebruikte materialen. Daardoor zijn ze in iedere woonstijl toe te passen en tevens goed met elkaar te combineren. Strepen met oosterse patronen en geometrische vormen op een effen achtergrond.

 

Design Iconen voor Designliefhebbers: Our Picks!

In de recente presentatie van het internationale merk Gubi zien we warme velours stoffen, messing, marmer en de ronde vormen terug. Deze combinatie levert een warme en luxe uitstraling op.

Luxe Travertijn salontafel Epic (Gubi)

De ‘Bat’ Fauteuil uitgevoerd in zachte pasteltinten en notenhout (Gubi)

Gubi Beetle Stoel uitgevoerd in een luxe velours stof     

 

The Collectors’ Item

De hang- en tafellamp van Gubi is een ontwerp van de Deense architect en ontwerper Louis Weisdorf. En is een echte collectors item!

 

De Multi-Lite lamp is gebaseerd op het gouden tijdperk van het Deense Design. De karakteristieke vorm en tijdloze uitstraling passen in iedere huiselijke omgeving. De tegenover elkaar liggende buitenste onderdelen van de lamp zijn individueel te bewegen. Hierdoor kan, geheel naar eigen inzicht, gekozen worden voor licht dat naar boven of naar beneden schijnt of voor een asymmetrisch licht dat de kamer op een artistieke manier versiert.
Ook Gubi heeft variatie hoog in het vaandel staan. Geleid door passie is dit internationale designlabel voortdurend op zoek naar toekomstige iconen. Inmiddels is Gubi dusdanig gegroeid dat de veelzijdige collectie over de hele wereld geliefd is onder een breed scala van designliefhebber

 

Wil je nog meer inspiratie, kom dan naar de showroom en laat je omringen door talloze voorbeelden en mogelijkheden.

 

Terug naar eigenmeijs

Thuis is de beste plek op aarde.

Vanaf het moment dat je de sleutel in het slot steekt en wordt verwelkomd door jouw veilige privédomein, kun je de hectische buitenwereld even achter je laten. Het is heerlijk wanneer de inrichting van jouw thuis helemaal naar wens is.

Kom eens langs en laat je inspireren door onze gezellige winkel en (minstens zo gezellige) interieuradviseurs.