Laat mij maar schuiven

Laat mij maar schuiven

Hou je van dynamiek in je interieur? De Domino.18 bouw je zelf. Experimenteer met de ronde, rechthoekige en vierkante modules en creëer jouw ideale bank.

Koppel ze aan elkaar, van welke kant je maar wilt. Speel met drie hoogtes. En creëer jouw skyline. Nieuw ontwikkelde ronde hoek- en verbindingselementen breiden de collectie uit en spelen zo in op de organische trend.

Veelzijdige Zittingen

Een van de opvallende kenmerken van Bank Domino.18 is de veelzijdigheid van zijn zittingen. Beschikbaar in verschillende dieptes en hoogtes, bieden de zittingen een scala aan opties voor verschillende behoeften en situaties.

Dankzij de symmetrische rugleuning en armleuningen kan men aan beide kanten van de bank plaatsnemen, wat flexibiliteit biedt in de opstelling van de ruimte.

Met een handig koppelsysteem aan de onderkant van de bank kunnen elementen eenvoudig aan elkaar worden gezet of verplaatst.

Comfortabele Details

Bank Domino.18 is ontworpen met oog voor comfort. De rugleuning is voorzien van een extra zachte bovenkant, waardoor zelfs zonder extra kussens een aangename zitervaring wordt geboden.

De rugkussens hebben een unieke driehoekige vorm die niet alleen steun biedt maar ook voorkomt dat ze snel onderuit zakken. Dit geeft extra comfort en ondersteuning, vooral in de onderrug.

Innovatieve Bijzettafel

De bijzettafel van Bank Domino.18 is een staaltje van modern design en functionaliteit.

De romp van de bijzettafel is gemaakt van gefineerde MDF platen met een dubbele wand, waardoor deze gekoppeld kan worden aan alle andere elementen van de DOMINO.18.

Hij is verkrijgbaar in noten en eiken fineer, met opties voor mat gelakt, wit geolied of zwart carbon gebeitst.

Draadloos Opladen en Verlichtingsopties

Voorzien van een zwart stopcontact, een usb-charger en super snelle draadloze Qi lader, biedt de bijzettafel handige elektrificatieopties voor moderne gebruikers.

De grote variant van de bijzettafel wordt geleverd met een stijlvolle staande lamp van Luceplan, De Ascente. Deze lamp met led-verlichting voegt niet alleen een esthetisch element toe, maar biedt ook functionele verlichting voor de ruimte.

Bank Domino.18 combineert comfort, flexibiliteit en moderne functionaliteit op een manier die zeldzaam is in zitmeubilair. Met zijn aanpasbare zittingen, innovatieve bijzettafel en handige elektrificatieopties biedt deze bank een complete ervaring voor moderne huizen en kantoren.