The power of bar stools 13.3.2022


Zacht en minimalistisch, compact en uitnodigend of als opvallende piece of art: naar welk type barkruk je ook zoekt, er is een Artifort barstoel die jouw hart verovert. Voor in de keuken tot in je werkkamer: geef deze ruimtes een dosis kleur, textuur en unieke elegantie.

De Artifort bar stool collectie bestaat o.a. uit de compacte Beso bar stool, de nieuwe Aloa bar stool en de luxueuze Little Tulip bar stool van Pierre Paulin. Comfortabele en tijdloze barstoelen van hoge kwaliteit om lang te kunnen natafelen.

Sterke combinaties van hoog en laag zitten

De Artifort barkrukken zijn hoge versies van de stoelenfamilies Beso, Little Tulip en Aloa. Hierdoor creëer je elegantie en eenheid in je interieur. Elke barkruk is verkrijgbaar in zithoogtes die variëren tussen 60 en 82 cm, zodat deze makkelijk aan te schuiven is aan een hoge tafel of keukenbar.

Personaliseer de barstoelen in jouw kleurenpalet door de vele stof- en lederopties en afwerkingsmogelijkheden.

De Beso bar stool, Aloa bar stool en Little Tulip bar stool zijn nu tijdelijk verkrijgbaar met 10% promo korting*.

Voorwaarden bar stool promo actie*

  • De actieperiode loopt van 1 januari 2022 t/m 31 december 2022.
  • De 10% korting is alleen geldig op de Aloa bar stool, de Beso bar stool (model met metalen vierpoot of model met slede onderstel) en de Little Tulip bar stool. Alle beschikbare zithoogtes zijn geldig binnen deze actie.
  • De actie is alleen geldig op alle stoffen en leder binnen de standaard Artifort stoffencollectie.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties.
  • Deze korting is alleen verkrijgbaar bij de deelnemende Artifort partners.
Terug naar acties

Thuis is de beste plek op aarde.

Vanaf het moment dat je de sleutel in het slot steekt en wordt verwelkomd door jouw veilige privédomein, kun je de hectische buitenwereld even achter je laten. Het is heerlijk wanneer de inrichting van jouw thuis helemaal naar wens is.

Kom eens langs en laat je inspireren door onze gezellige winkel en (minstens zo gezellige) interieuradviseurs.