The Art of Living presenteert haar tweede hardcover boek 22.3.2019


Na het succes van de eerste editie presenteert woon- en lifestyle magazine The Art of Living haar tweede hardcover boek. Hierin vindt u ruim dertig exclusieve topwoningen in Nederland en België, gepresenteerd op ruim 400 pagina’s. Het stijlvolle salontafelboek wordt gepresenteerd tijdens het The Art of Living Event in Autotron ’s-Hertogenbosch op vrijdag 29 maart 2019 tussen 15.00 en 16.00 uur.

Sinds 2001 is magazine The Art of Living hét inspiratiemagazine voor de woonbranche in het hogere segment. Er wordt aandacht besteed aan bijzondere woningen, exclusieve interieurs, sfeervolle tuinen, kunst en lifestyle. Een selectie van de projecten die in het blad zijn gepresenteerd, komt terug in het hardcover boek. De focus ligt daarbij op architectuur, interieurdesign en tuinen en u leest interviews met de bewoners, ontwerpers, architecten en vakspecialisten. Dit alles wordt omlijst met de mooiste foto’s. Ook worden er betrouwbare vakspecialisten vermeld bij de projecten.
Het boek zal via The Art of Living verkrijgbaar zijn voor de prijs van € 49,50. Voor de presentatie op 29 maart zijn bewoners, ontwerpers en vakspecialisten uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.
Over het event
The Art of Living Event vindt plaats in Autotron ’s-Hertogenbosch van 28 t/m 31 maart 2019. Met een complete tuin, ingericht met veel tuininspiratie, een selectie van exclusieve woonmerken en de beste vakspecialisten, een kunstgalerij, masterclasses van top (interieur)architecten en ontwerpers is dit hét event op het gebied van woon- en tuininspiratie, zowel voor de professional als de consument. En hier maakt u ook een primeur mee: De Lightyear One, de innovatieve auto op zonne-energie, zal exclusief te zien zijn in een afgesloten ruimte!
Meer informatie vindt u op de website www.theartofliving.nl/event. Tickets zijn verkrijgbaar via www.qtickets.nl/theartofliving.

Terug naar uncategorized

U voelt zich pas thuis als uw interieur bij u past

Onze interieuradviseurs nemen uw interieur heel persoonlijk, maar u mag natuurlijk ook zelf eerst een kijkje komen nemen in onze showroom.