OPENHUISDAGEN, ZATERDAG 3 & ZONDAG 4 NOVEMBER  28.10.2018


Ontdek de nieuwe stijlkamers

Onze deuren openen zich op zaterdag 3 en zondag 4 november voor de OPENHUISDAGEN. Hét moment om wooninspiratie op te komen doen voor dit najaar. De woonbeurzen in Parijs en Milaan hebben ons veel nieuwe ideeën gegeven. Deze willen we graag met je delen en daarom hebben wij onze showroom voorzien van 9 nieuwe stijlkamers die we tot in detail hebben ingericht. Ieder stijlkamer is ingericht met een geheel eigen sfeer en uitstraling. Op deze manier zie je een stukje Parijs en Milaan bij ons in Tilburg.

Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. Kaas & Meer (Goirle) zorgt voor heerlijke kazen en een goed glas port, zodat we er samen een klein feestje van kunnen maken!

Zie ik je dit weekend?

Bart van der Meijs

ps. Heb je onze nieuwe Meijs Wooninspiratie 2019 al? Vergeet ons boek met interieurtips en trends voor 2019 niet mee naar huis te nemen.

 

Terug naar eigenmeijs

Thuis is de beste plek op aarde.

Vanaf het moment dat je de sleutel in het slot steekt en wordt verwelkomd door jouw veilige privédomein, kun je de hectische buitenwereld even achter je laten. Het is heerlijk wanneer de inrichting van jouw thuis helemaal naar wens is.

Kom eens langs en laat je inspireren door onze gezellige winkel en (minstens zo gezellige) interieuradviseurs.