Kleurrijk Black Friday & Saturday bij Meijs Wonen 29.11.2019


Even wat kleurrijks tijdens deze donkere dagen. Op de valreep van 2019 naar 2020 besloten we bij MEIJS WONEN eens lekker uit te pakken voor Sinterklaas en Kerst. Van de prijzen krijg je vast een kleurtje. Kijk wat we voor je in de aanbieding hebben.

SURPRICE 1

SPIEGEL AYTM CIRCUM

Kleuren: Black, Rosé, Amber, Taupe

In de maten: 70/90/110 cm

Zijn je ogen de spiegels van je ziel; spiegels zijn de ogen van je huis. Ze vergroten letterlijk je leefwereld doordat de kamer optisch verruimd wordt. De ronde ATYM CIRCUM heeft een houten rand en zacht gekleurd glas dat de kleuren van jouw interieur onderstreept. Gun jezelf dit stijlvolle stukje allure en hang één grote op een saaie muur of combineer verschillende maten met elkaar. Voor de prijs hoef je het niet te laten…

SURPRICE Ø 70 CM VAN 179 NU VOOR 135

SURPRICE Ø 90 CM VAN 239 NU VOOR 179

SURPRICE Ø 110 CM VAN 295 NU VOOR 219

SURPRICE 2

MONTIS Geraldine of Chaplin

Met lage rug Montis Geraldine of met hoge rug Montis Chaplin

Uitvoering leder Habanna

Kleur: zwart of kastanje

Rits: zwart

Onderstel: met wielen

Designer Gerard van den Berg ontwierp deze klassieker van Nederlandse bodem voor het gerenommeerde merk Montis. De stoel is bijna net zo beroemd als zijn naamgenoot Charly en is heerlijk comfortabel doordat hij een rechte rug heeft en een iets hoger dan gemiddeld zit. Met Chaplin (of Geraldine) kun je dus lekker lang natafelen. Of vergaderen, al geven wij aan het eerste de voorkeur. Tijdloos design voor een tijdelijke prijs. Do we need to say more?

SURPRICE GERALDINE

VAN 943 NU VOOR 650

SURPRICE CHAPLIN

VAN 1049 NU VOOR 750

SURPRICE 3

DESIGN LAMP SWING

Designlamp SWING is een populair pareltje uit onze MEIJS-COLLECTIE, een strakke eye catcher die zich thuis voelt in heel veel woonstijlen. De SWING heeft een verrassende twist; je koopt hem om er een robuust statement mee te maken in je huiskamer of kantoor en in tweede instantie merk je pas welk praktische voordeel deze heldere lichtbron biedt. Zie je wel, je hebt nog helemaal geen leesbril nodig!

SURPRICE VAN 2450 NU VOOR 1450

Terug naar eigenmeijs

Thuis is de allerbelangrijkste plek op aarde.

Vanaf het moment dat je de sleutel in het slot steekt en wordt verwelkomd door jouw veilige privédomein, kun je de hectische buitenwereld even achter je laten. Het is heerlijk wanneer de inrichting van jouw thuis helemaal naar wens is.

Kom eens langs en laat je inspireren door onze gezellige winkel en (minstens zo gezellige) stylisten.