Het nieuwe kleurplan van onze Showroom: Koffie als inspiratie 27.3.2020


Voor het kleurplan van onze showroom lieten we ons inspireren door onze overheerlijke Latte Macchiato, Cappuccino en Espresso…

 

 

Onze showroom is constant in beweging. Naar aanleiding van de beursbezoeken en verschillende interieur evenementen, zitten we boordevol nieuwe ideeën. Deze nieuwe ideeën en ontwikkelingen willen wij natuurlijk ook terug laten komen in onze eigen winkel! Want op deze manier kunnen wij jullie natuurlijk ook het beste inspireren.

 

Een kijkje in onze verfkeuken

 

We waren op zoek naar een nieuwe warme kleursfeer voor een gedeelte van de showroom. Passend bij de nieuwe meubels en accessoires, die we tijdens onze beursbezoeken in Keulen en Parijs hebben verzameld. Tijdens deze zoektocht werden we enorm geïnspireerd door het warme palet van koffie- en karamel tinten. De combinatie van kleuren en natuurlijke materialen zoals wol, leer, rotan en hout resulteerde in een warme Bohemian woonstijl. We wisten het meteen; dit moet terugkomen in de showroom!

We zijn heel trots op de mooie selectie van kleuren, meubels en accessoires van o.a. Leolux, Cassina, Linteloo, Arco, Moooi, Hay, Rolf Benz, Walter Knoll, Brokis, Pols Potten en Claudi. Opzoek naar inspiratie? Kom dan gauw een kijkje nemen in onze showroom!

Brokis in tilburg bij Meijs Wonen

 

Het Coronavirus houdt ons allemaal bezig.

 

De wereldberoemde meubelbeurs ‘Salone Del Mobile’ in Milaan, die in april plaats zou vinden is uitgesteld tot juni 2020. Alle grote internationale evenementen zijn uitgesteld en betekent dat er een nieuwe manier van communicatie zal ontstaan.

 

In een interview op 9 maart jl. met L. Edelkoort van het New York forecasting agency. Komt duidelijk naar voren dat dit virus zal leiden tot een reset van waarden en normen. Met een groot cultureel en economisch effect. De effecten op het milieu en minder uitstoot C02 zullen ook merkbaar worden.

Veel succes en zorg goed voor jezelf!

Terug naar eigenmeijs

Thuis is de beste plek op aarde.

Vanaf het moment dat je de sleutel in het slot steekt en wordt verwelkomd door jouw veilige privédomein, kun je de hectische buitenwereld even achter je laten. Het is heerlijk wanneer de inrichting van jouw thuis helemaal naar wens is.

Kom eens langs en laat je inspireren door onze gezellige winkel en (minstens zo gezellige) interieuradviseurs.