MEIJS KERST SALE 2022 15.12.2022


Terug van weggeweest: de kerstsale bij Meijs Wonen.

MEIJS KERST COMEBACK

Behang op de muur, flared jeans onder een colbertje, Abba op je afspeellijst. Soms waardeer je iets nog meer wanneer het een comeback maakt. Meijs Wonen laat op veler verzoek een goud-van-oud succesnummer terugkeren dat naar verwachting meteen met stip op nummer 1 komt:

VAN 26 T/M 31 DECEMBER: MEIJS KERSTSALE
Zes dagen lang shop je bij ons de mooiste meubels, karpetten, raambekleding, verlichting en accessoires met een korting die kan oplopen tot 70%!
Dat klinkt toch als muziek in je oren?

We hebben een geselecteerd aantal artikelen van sale-kaartjes voorzien, met kortingen tot wel 70%. Voor al het andere in onze showroom scan je de aangehechte QR-code met je telefoon om de normale verkoopprijs te zien. Tijdens de sale geldt hierop een korting van 20%.

Bij binnenkomst in onze sfeervolle winkel krijg je een flyer met duidelijke uitleg over prijzen, bezorging en verdere voorwaarden. En natuurlijk lopen wij van Team Meijs rond om je vrolijk kerstfeest te wensen en verder te helpen.

STILTE VOOR DE STORM
Omdat we verwachten dat er heel wat fans komen, hebben we tijd nodig om alles goed te organiseren. Daarom is Meijs Wonen op vrijdag 23 en zaterdag 24 december gesloten.

OPENINGSTIJDEN:

De sale start op tweede kerstdag en loopt door tot en met de laatste dag van 2022.

Ma 26 12:00 – 17:00 uur
Di 27 t/m vr 30 10:00 – 17.30 uur
Za 31 10:00 – 16:00 uur

Blijf via onze social media kanalen op de hoogte van alle activiteiten tijdens de sale.

MERRY X-MEIJS & HAPPY NEW INTERIOR

Team Meijs

Terug naar eigenmeijs

Thuis is de beste plek op aarde.

Vanaf het moment dat je de sleutel in het slot steekt en wordt verwelkomd door jouw veilige privédomein, kun je de hectische buitenwereld even achter je laten. Het is heerlijk wanneer de inrichting van jouw thuis helemaal naar wens is.

Kom eens langs en laat je inspireren door onze gezellige winkel en (minstens zo gezellige) interieuradviseurs.