Het Coronavirus: Maatregelen & Mogelijkheden 19.3.2020


Meijs Wonen blijft dezelfde openingstijden hanteren die je van ons gewend bent. Verder houden we de ontwikkelingen rondom COVID-19 nauwlettend in de gaten. Gelukkig hebben we een zeer ruime winkel waarin je allerminst tegen elkaar aan hoeft te botsen; we houden gepaste afstand en (conform de richtlijnen van het RIVM) schudden we geen handen. Maar let op: conform de Meijs-richtlijnen staan we je extra warm en vriendelijk te woord!

Belangrijk voor iedereen:

  • Blijf thuis als je verkouden bent of griep hebt.
  • Houd minimaal 1,5 meter afstand van andere mensen in de zaak.
  • Gelieve altijd de aanwijzingen op van ons personeel op te volgen.
  • Kom liefst met maximaal twee mensen shoppen.

Wij zorgen goed voor onze klanten en onszelf

Je bent en blijft van harte welkom in onze winkel, waar we de service bieden die je van ons gewend bent. Mocht je gezondheidsklachten hebben, zoals griep of verkoudheid, dan verzoeken we je echter het bezoek even uit te stellen. Ook onze medewerkers blijven bij deze klachten thuis.

Verder is het goed om te weten dat Meijs Wonen het hygiëneprotocol heel serieus neemt. We maken, volgens de officiële richtlijnen, extra vaak schoon zodat je je uitermate veilig kunt voelen als je bij ons komt shoppen.

Private shopping

Via onze website kun je online advies inwinnen van onze stylisten. Wil je ‘live’ privéadvies? Het is ook mogelijk om buiten de standaard openingstijden een ‘private shopping’ afspraak maken. Private shopping houdt in dat je samen met één van onze mensen, in alle rust, onze woonwinkel bezoekt en daarbij jouw gewenste interieuradviezen krijgt.

Bezorging en montage

Ook bij de bezorging en montage van je nieuwe meubels, die plaatsvindt volgens afspraak, worden de RIVM-hygiëneregels in acht genomen.

Terug naar eigenmeijs

Thuis is de beste plek op aarde.

Vanaf het moment dat je de sleutel in het slot steekt en wordt verwelkomd door jouw veilige privédomein, kun je de hectische buitenwereld even achter je laten. Het is heerlijk wanneer de inrichting van jouw thuis helemaal naar wens is.

Kom eens langs en laat je inspireren door onze gezellige winkel en (minstens zo gezellige) interieuradviseurs.