Het Coronavirus: Maatregelen & Mogelijkheden 19.3.2020


Meijs Wonen is geopend volgens de standaard openingstijden. Wij houden de ontwikkelingen rondom COVID-19 in Nederland nauwlettend in de gaten. De gezondheid van onze bezoekers en medewerkers heeft voor ons topprioriteit, daarom volgen wij de richtlijnen en het advies van het RIVM en de GGD. Zo schudden wij geen handen en houden we gepaste afstand.

Extra maatregelen

Bovenop de al geldende hygiëneprotocollen zet Meijs Wonen extra schoonmaakmaatregelen in. U bent van harte welkom en wij bieden de service zoals u van ons gewend bent. Wij verzoeken u vriendelijk uw bezoek aan onze showroom uit te stellen wanneer u verkoudheids – of griepverschijnselen zoals hoesten, niezen of koorts heeft. Ook onze medewerkers blijven bij deze klachten thuis.

Private shopping

Via onze website adviseren wij over uw interieur. U kunt ook buiten de standaard openingstijden een ‘private shopping’ afspraak maken. Tijdens een private shopping krijgt u de gelegenheid onze woonwinkel in alle rust te bezoeken en met de hulp van een van onze adviseurs uw interieur samen te stellen.

Bezorging en montage

De bezorging en montage van uw nieuwe meubels vindt plaats volgens afspraak. Hierbij worden de hygiëneregels in acht genomen naar het beleid van RIVM.

Terug naar eigenmeijs

U voelt zich pas thuis als uw interieur bij u past

Onze interieuradviseurs nemen uw interieur heel persoonlijk, maar u mag natuurlijk ook zelf eerst een kijkje komen nemen in onze showroom.