Bezoek aan Internationale textielbeurs Heimtextil Frankfurt 5.2.2020


Ook dit jaar hebben wede grootste internationale vakbeurs voor interieur- en project textiel bezocht (7 tot en met 10 januari 2020). We zitten weer boordevol nieuwe inspiratie!

De trends lieten een mix zien van luxe materialen met veel glans. Een Decadente en Eclectische mix. Daarnaast zien we een opkomst van het gebruik van felle kleuren die geïnspireerd op diverse culturen. En het gebruik van een mix van structuren en opvallende (felle) kleur combinaties. Hoofdthema was het hergebruik van materialen en het hergebruik van grondstoffen. Duurzaamheid als lifestyle.

 

 

Tijdens de beurs worden diverse trendlezingen samengesteld door een internationale groep van trendwatcher en ontwerpers. Waaronder A. Commandeur van het Stijl Instituut Amsterdam. De lezing/presentatie beschrijft een wereld waarin we leven volgens nieuwe normen. De vijf thema’s zijn:

Pure Spiritual

waarin vooral veel natuurlijke materialen en kleurtonen gebruikt worden.

 

 

Maximum Glam

een overdaad aan luxe en kleur.

 

 

Multi-Local

herwaardering van etnische culturen. Met kleuren- en motieven.

 

 

Heritage luxe

Herwaardering van traditie en klassieke invloeden.

 

 

Active Urban

Meubels geïnspireerd op kleuren en materialen uit de sportwereld/kleding.

 

 

Mooie inspiratie voor het voorjaar 2020!

Terug naar eigenmeijs

Thuis is de beste plek op aarde.

Vanaf het moment dat je de sleutel in het slot steekt en wordt verwelkomd door jouw veilige privédomein, kun je de hectische buitenwereld even achter je laten. Het is heerlijk wanneer de inrichting van jouw thuis helemaal naar wens is.

Kom eens langs en laat je inspireren door onze gezellige winkel en (minstens zo gezellige) interieuradviseurs.