Artifort Shark, Rene Holten | Design 2011 25.1.2022


De Shark is een uiterst comfortabele eetkamer- en vergaderstoel van ontwerper René Holten. Shark dankt zijn naam aan de gelijkenis met het profiel van het gevreesde roofdier. Je hebt echter niets te vrezen van de Shark. Integendeel. Hij biedt een uitstekend zitcomfort. Stevig. Met extra steun in de rug. Een prettige designstoel voor lange avonden aan tafel of voor een productieve vergadering.

Productdetails Shark 

Uitstekend zitcomfort met extra steun in de rug. Familie van de Shark Lounge. Uitgebreid kleuren- en stoffenprogramma, zowel in stof als leder.

Verkrijgbaar in verschillende onderstellen: a) 4-poot: de metalen vierpoot is afgewerkt in een standaard poedercoat kleur. Chroom is een optie. b) Slede: de metalen slede is afgewerkt in een standaard poedercoat kleur. Chroom is een optie. c) Kruisvoet, niet draaibaar: het metaal is afgewerkt in een standaard poedercoat kleur. Gepolijst aluminium met chromen zuil is een optie. d) Kruisvoet, draaibaar met retourmechanisme: het metaal is afgewerkt in een standaard poedercoat kleur. Gepolijst aluminium met chromen zuil is een optie. 

Terug naar eigenmeijs

Thuis is de beste plek op aarde.

Vanaf het moment dat je de sleutel in het slot steekt en wordt verwelkomd door jouw veilige privédomein, kun je de hectische buitenwereld even achter je laten. Het is heerlijk wanneer de inrichting van jouw thuis helemaal naar wens is.

Kom eens langs en laat je inspireren door onze gezellige winkel en (minstens zo gezellige) interieuradviseurs.