Bras Easy Chair en de Bras Highback, een comfortabele omhelzing 31.10.2021


De modulaire bank Figura van ontwerper Khodi Feiz bestaat uit zeer flexibele elementen die naadloos op elkaar aansluiten, zodat je talloze verrassende combinaties kunt creëren. Of je nu een eenvoudige bank wilt, of een combinatie van elementen: Figura past perfect in elke gewenste omgeving.  

Figura kun je geheel naar je eigen wensen samenstellen, bijvoorbeeld met chaise longue- en dormeuse-opties, hoge

De Bras Easy Chair is een compacte fauteuil met een heerlijk zitcomfort. Kenmerkend aan de Bras zijn de unieke armleuningen.De natuurlijke vorm van je arm wanneer je deze ontspannen op op de leuning legt, inspireerde Khodi Feiz tot dit ontwerp. Je arm vormt immers geen haakse hoek, maar buigt facetsgewijs. De elegante fauteuil vormt zich ontspannen om de gebruiker heen. Dat maakt de Bras Easy Chair ideaal voor wachtruimtes, hotellobby’s en voor thuis.Maak de Bras familie compleet met de Bras bank, Bras hocker en de Bras Highback fauteuil.

Vraag naar de voorwaarden van de Bras Family

  • De actieperiode loopt van 1 juni t/m 31 december 2021
  • Niet geldig in combinatie met andere acties 
  • Verkrijgbaar bij MEIJS WONEN de deelnemende Artifort partner.
Terug naar acties

Thuis is de beste plek op aarde.

Vanaf het moment dat je de sleutel in het slot steekt en wordt verwelkomd door jouw veilige privédomein, kun je de hectische buitenwereld even achter je laten. Het is heerlijk wanneer de inrichting van jouw thuis helemaal naar wens is.

Kom eens langs en laat je inspireren door onze gezellige winkel en (minstens zo gezellige) interieuradviseurs.