Bart

Eigenaar

013 - 535 94 64

info@meijswonen.com

Bart
Bart

Laten we beginnen bij de geschiedenis van Meijs Wonen.

Kan je ons vertellen hoe het allemaal begon?

Natuurlijk, graag. Meijs Wonen is echt een familiebedrijf, gestart door André van der Meijs in 1990. Ik ben de zoon van André, en de twee generaties hebben jarenlang succesvol samengewerkt om het bedrijf te laten groeien en evolueren. Het is geweldig om de erfenis van mijn vader voort te zetten en te blijven bouwen aan ons bedrijf.

Dat klinkt fantastisch. Wat bracht jou ertoe om bij Meijs Wonen te gaan werken?

Voordat ik bij Meijs Wonen aan de slag ging, had ik de kans gehad om veel van de wereld te zien. Mijn talenkennis en internationale netwerk kwamen goed van pas toen ik besloot om in het familiebedrijf te stappen. Samen met mijn zus Nicole gingen we bij klanten thuis op bezoek, waardoor we echt een persoonlijke band konden opbouwen en maatwerk adviezen konden geven. Dat persoonlijke aspect is echt een kenmerk geworden van Meijs Wonen.

Dat klinkt inderdaad bijzonder. Kun je ons meer vertellen over de ontwikkeling van Meijs Wonen door de jaren heen?

Nadat we dat persoonlijke contact hadden gevestigd, hebben we ons gericht op het verkrijgen van dealerschappen van hoogwaardige merken zoals Montis, MisuraEmme, Gelderland en Vitra. Deze merken vereisen dat je aan strenge voorwaarden voldoet, maar het was de moeite waard omdat we hierdoor prachtige producten konden aanbieden aan onze klanten.

Daarnaast was het van essentieel belang om de juiste vaardigheden en mensen aan te trekken om volledige interieurs in te richten. Dit heeft Meijs Wonen echt naar een hoger niveau getild, waarbij we onze klanten totaal konden ontzorgen op het gebied van interieurinrichting.

Hoe zou je de identiteit van Meijs Wonen vandaag de dag beschrijven?

De identiteit van Meijs Wonen wordt gekenmerkt door drie belangrijke elementen. Allereerst steken we de tijd in een warm en persoonlijk contact met onze klanten, wat ons onderscheidt van anderen. Ten tweede hebben we die mooie merken waar we verschillende interieurstijlen mee kunnen neerzetten, bij ons geen eenheidsworst. En ten derde kunnen we totale ontzorging bieden op het gebied van inrichting, van begin tot eind. Hoewel we door de jaren heen moderner en kleurrijker zijn geworden, blijven we trouw aan de visie van mijn vader. Ik hoop dan ook van harte dat hij trots op ons neerkijkt.

Tot slot, wat doe je graag buiten je betrokkenheid bij Meijs Wonen?

Dan sta ik het liefst aan het roer van een zeilboot! Ik vind het fantastisch om samen met mijn vrouw Sonja en onze dochters de wereld rond te reizen. Het gevoel van vrijheid dat je ervaart wanneer je op een zeilboot over de open zee vaart, met de wind in de zeilen en de zon op je gezicht, is werkelijk onbetaalbaar.

Onze reizen brengen ons naar prachtige en afgelegen bestemmingen, waar we kunnen genieten van de eenvoudige geneugten van het leven. Met blote voeten in het zand lopen, luisteren naar het kalme ruisen van de golven en de zonsondergang bewonderen, terwijl we genieten van een goed glas wijn. Heerlijk!