Algemene voorwaarden


Vertrouwd, professioneel en persoonlijk

Meijs Wonen is een betrokken interieuradviseur waarbij service even vanzelfsprekend is als een goed gesprek. Meijs Wonen is erkend door de CBW (Centrale Branchevereniging Wonen). U bent dus altijd verzekerd van een veilige aankoop. Meijs Wonen biedt u een driedubbele garantie: veilig aanbetalen, productgarantie en een onpartijdige klachtafhandeling.

Veilig aanbetalen

Veilig aanbetalen betekent dat uw aanbetaling veilig is, ook als Meijs Wonen onverhoopt in financiƫle problemen zou komen of als er sprake zou zijn van een faillissement. Uw bestelling kunt u dan overbrengen naar een andere CBW-erkende winkel. De aanbetaling wordt dan verrekend. De regels vindt u op https://wonen.cbw-erkend.nl/.

Productgarantie

Op het gehele assortiment geldt een standaardproductgarantie van 3 jaar op basis van afschrijving. Het eerste jaar geldt een volledige vergoeding voor reparatie of vervanging, inclusief voorrijdkosten; het tweede jaar wordt 2/3 van de kosten vergoed; het derde jaar bedraagt de vergoeding 1/3 van de kosten.

Onpartijdige klachtenafhandeling

Meijs Wonen stelt alles in het werk voor een goede service. Ontstaat er eventueel toch een probleem waar we samen niet uitkomen, dan kunt u de Geschillencommissie Wonen inschakelen. Uitspraak van de commissie is voor beide partijen bindend: beide partijen zijn verplicht zich aan de uitspraak te houden. Meijs Wonen komt gemaakte afspraken gegarandeerd na.

U voelt zich pas thuis als uw interieur bij u past

Onze interieuradviseurs nemen uw interieur heel persoonlijk, maar u mag natuurlijk ook zelf eerst een kijkje komen nemen in onze showroom.