Een eigenwijze gast 4.8.2021


Deze vreemde tijd vraagt om reflectie; we zijn ons meer bewust van waar allemaal echt om draait. We missen sociale contacten, zorg voor elkaar staat hoog in het vaandel en een fijn thuis hebben is belangrijker dan ooit. Het keramische beeldje The Visitor (inmiddels een icoon in de designwereld) is ontstaan door samenwerking van de Belgische ontwerper Guido Deleu met de Braziliaanse kunstenares Selma Calheira. Zij gaf honderden kansarme mensen de mogelijkheid om hun talenten te ontwikkelen. Het beeldje draagt nu bij aan de werkgelegenheid in één van de armste regio’s van Brazilië. Behalve dat het dus een zorgzame aanschaf is, maakt het je huis nog gezelliger. En staat het symbool voor een toekomst waarin we weer als vanouds spontaan visite kunnen ontvangen. Herken jezelf bij MEIJSWONEN.

‘Het is waar nieuwe ideeën in de high-end kunstdecoratie elkaar ontmoeten.


Hand-made

Alle Gardeco producten worden geproduceerd door bekwame vakmensen en ambachtslieden. Een handgemaakte en op technologie gebaseerde productie zorgt voor een variatie in alle vormen en kleuren, en daardoor voor een sterk gevoel van authenticiteit in al onze producten. Elke mal waarin onze producten worden gemaakt, wordt met de hand gemaakt, evenals de laatste verfijnings details van elk product.


Kom voor meer Gardeco anonieme, maar authentieke en exclusief kunstdecoratie-objecten naar MEIJSWONEN.


Terug naar eigenmeijs

Thuis is de beste plek op aarde.

Vanaf het moment dat je de sleutel in het slot steekt en wordt verwelkomd door jouw veilige privédomein, kun je de hectische buitenwereld even achter je laten. Het is heerlijk wanneer de inrichting van jouw thuis helemaal naar wens is.

Kom eens langs en laat je inspireren door onze gezellige winkel en (minstens zo gezellige) interieuradviseurs.