Woonwinkel Den Bosch


Wie op Google ‘woonwinkel Den Bosch’ intypt, komt al snel bij Meijs Wonen. Niet voor niks: vanuit Den Bosch ben je binnen een halfuurtje rijden aan de Ringbaan Zuid 251 in Tilburg, waar je woonwinkel Meijs Wonen vindt. De showroom is een schatkamer van 3000 m2, met een keur aan bijzondere design meubels, accessoires, hippe kunst, karpetten, audiovisuele apparatuur en verlichting. Natuurlijk is er voldoende gratis parkeerruimte voor de deur en verwelkomen we je graag met een lekkere cappuccino.

Word verliefd

Meijs Wonen biedt een spectrum aan merken en ontwerpers en vult daarmee een belangrijke hiaat qua woonwinkels in de omgeving van Den Bosch. Onze meubelzaak heeft design uit alle windstreken maar met name ook van eigen bodem zoals van Piet Boon, Marcel Wolterink, Arco en Moooi.[DT1]  Hollands Design is hot, om het maar eens op z’n Engels te zeggen. Puur, innovatief en eerlijk. Uit welk land we ook merken in huis halen; uiteindelijk gaat het erom dat jij er verliefd op wordt en dat die liefde duurzaam is.

Meet & greet met design

Waarom bezoeken mensen een woonwinkel in Den Bosch of Tilburg? Omdat online shoppen weliswaar modern is, maar in het geval van woninginrichting een te magere beleving biedt. Meubels moet je kunnen aanraken, voelen en zelfs ruiken. Ontmoet je ze ‘live’ dan zie je de afmetingen in het echt, in plaats van alleen in getallen en voel je de ziel van een ontwerp. Onze ervaren stylisten combineren in de showroom paradepaardjes van alle grote merken met verlichting en karpetten, en stijlen het af met Mooie Meijsjes (exclusieve accessoires). Dwaal rond en ontdek de sfeer die jou thuisbrengt.

Voor wie naar een woonwinkel in Den Bosch zoekt: binnen een halfuurtje ben je bij Meijs Wonen.

Studio Rolf Benz

Sommige stukken dragen een heel verhaal met zich mee. Zoals dit: er was eens een jonge, gediplomeerde stoffeerder in het Zwarte Woud die in 1964 een meubelmakerij startte. Rolf Benz werd een wereldberoemd merk, dat top design combineert met Duitse degelijkheid. Bij Meijs Wonen hebben we onze Rolf Benz collectie daarom flink uitbreid. We zijn er trots op om officieel het predicaat Rolf Benz Studio te mogen voeren.

Design banken voor elk stel

Een lekkere bank om op te hangen, zitten of liggen. Wees eerlijk; je brengt er een groot deel van je tijd op door. Met je lief, je kinderen of zelfs je huisdieren. Je bank krijgt veel te verduren en moet daarom naast mooi en lekker ook van goede kwaliteit zijn. Bij Meijs Wonen vindt je design wat ervoor gemaakt is om naar eigen behoefte samen te stellen of uit te breiden. Neem de tijd om jouw lievelingsbank te vinden en probeer ze allemaal uit; wij zitten er niet mee.

De tafel van Meijs

Een tafel is meer dan een meubelstuk, het vormt de locatie voor belangrijke momenten. Er is weinig zo gezellig als lekker lang natafelen. Wij hebben eigentijds design in huis van ontwerpers die dat snappen. Zorg ervoor dat je tafel voldoende ruimte biedt voor iedereen. En hou er tegelijk rekening mee dat hij domineert en daarom mooi moet passen in het totaalplaatje.

Denk er niet te licht over

Mensen die op zoek zijn naar een woonwinkel in Den Bosch, stellen hoge eisen aan sfeer. En wat is er belangrijker voor sfeer dan verlichting? Wanneer we bij Meijs Wonen een interieurplan maken, gebruiken we daarom onze kennis en ervaring om een goed lichtplan voor je te bedenken. Intiem waar het kan en helder waar het functioneel moet zijn. Ontdek de invloed van het gekleurde, gedimde of felle licht van de allermooiste lampen we voor je op voorraad hebben.

Mooie Meijsjes (m/v)

Je huis is geen steriele etalage en richt je niet in om te imponeren. Het moet je passen als een jas: comfortabel, eigen en altijd klaar om je met warmte te omringen. Wij halen het beste naar Tilburg je daarmee te helpen. Onze exclusieve accessoires worden door Bart van de Meijs persoonlijk geselecteerd, daarom noemen we ze Mooie Meijsjes. Trendy, klassiek, robuust, verfijnd, stoer, etnisch of Hollands – maar in alle gevallen bijzonder.

B-art

Wat voor de accessoires geldt, geldt ook voor de eigenzinnige kunst die onze Bart shopt. Daarvoor komt hij op beurzen in de hele wereld. B-art dus, kunst met een grote B.

Geef je ogen én oren de kost

Een gezellig huis vraagt om passende audiovisuele apparatuur. In het kader van producten die niet alleen je geluid versterken maar ook de rest van je interieur, werken we samen met Bang & Olufsen Henri Tibosch.  Meijs Wonen creëert met B&O Studio een store-in-store. Producten die behalve super innovatief ook prachtig om te zien zijn, zoals hypermoderne televisies, geluidssystemen, (draadloze) luidsprekers en hoofdtelefoons. Bijzonder voor een woonwinkel in de regio Den Bosch -Tilburg.

Niks stoffigs aan

First get your basics right. Dat geldt voor veel dingen en zeker ook voor het inrichten van een woning. Zorg eerst dat de basis klopt voordat je overgaat tot aanschaf van meubels. Wanneer ons inpandige Woonatelier bezoekt, vind je alles om vloeren en ramen te bekleden. Check meteen het stoffenlab voor meubelstoffering en karpetten in de meest uiteenlopende materialen en kleuren.  Onze stylisten helpen je graag om met een moodboard je eigen smaak te ontdekken.

Creëer je rijk

Om je rijk te voelen hoef je het niet persé te zijn. Bij Meijs Wonen is voor ieders budget design te vinden, waarmee je je eigen (konink)rijk kunt creëren. Zoals bijvoorbeeld van het merk Designonstock; duurzame en betaalbare kwaliteit die je huis laat stralen.

Twist er gerust over

Of je nou gaat shoppen in een woonwinkel in Den Bosch of in een andere stad; waarschijnlijk is je smaak in de loop der jaren veranderd. Waar begin je met het creëren van een woning die beantwoordt aan jouw huidige levensstijl? Meijs Wonen heeft een team dat je graag helpt. Met inspirerende tips, moodboards, op maat gemaakte ontwerpen, woonmagazines en een showroom die bol staat van ideeën. Het is bijzonder om te zien hoe je oude spullen opleven, wanneer je ze combineert met iets nieuws. Investeer tijd in het bepalen van je smaak.

Thuis is de allerbelangrijkste plek op aarde.

Vanaf het moment dat je de sleutel in het slot steekt en wordt verwelkomd door jouw veilige privédomein, kun je de hectische buitenwereld even achter je laten. Het is heerlijk wanneer de inrichting van jouw thuis helemaal naar wens is.

Kom eens langs en laat je inspireren door onze gezellige winkel en (minstens zo gezellige) stylisten.