Woonaccessoires Tilburg: Mooie Meijsjes (m/v)


Je huis is geen steriele etalage en richt je niet in om te imponeren. Het moet je passen als een jas: comfortabel, eigen en altijd klaar om je met warmte te omringen. Wij halen de beste woonaccessoires naar Tilburg om je daarbij te helpen. Onze exclusieve accessoires worden door Bart van de Meijs persoonlijk geselecteerd, daarom noemen we ze Mooie Meijsjes. Trendy, klassiek, robuust, verfijnd, stoer, etnisch of Hollands – maar in alle gevallen bijzonder.

Herken jezelf bij Meijs Wonen

Je huis is geen steriele etalage en richt je niet in om te imponeren. Het moet je passen als een jas: comfortabel, eigen en altijd klaar om je met warmte te omringen. Wij halen de beste woonaccessoires naar Tilburg om je daarbij te helpen. Onze exclusieve accessoires worden door Bart van de Meijs persoonlijk geselecteerd, daarom noemen we ze Mooie Meijsjes. Trendy, klassiek, robuust, verfijnd, stoer, etnisch of Hollands – maar in alle gevallen bijzonder.

De mooiste woonwinkel in de regio

Aan de Ringbaan Zuid 251 in Tilburg vind je woonwinkel Meijs Wonen. De showroom is een schatkamer van 3000 m2, met een keur aan bijzondere design meubels, accessoires, hippe kunst, karpetten, audiovisuele apparatuur en woonaccessoires in Tilburg. Onze collectie varieert en wordt regelmatig vernieuwd en uitgebreid. Dwaal door de steeds wisselende stijlkamers en ontdek de meest bijzondere spullen.

Geen kunst maar B-art

Wat voor de Mooie Meijsjes geldt, geldt ook voor de eigenzinnige kunst die onze Bart shopt. Daarvoor komt hij op beurzen in de hele wereld. B-art dus, kunst met een grote B.

woonwinkel tilburg meijs wonen

Voor wie zoekt naar woonaccessoires in Tilburg: bekijk de schatkamer van Meijs Wonen

 

Gloedvolle sfeermakers: Baobab Collection

Na een drukke dag is het heerlijk om thuis tot rust te komen. Kaarsen brengen wat dat betreft letterlijk en figuurlijk verlichting. Bij Meijs Wonen maken de geurkaarsen van Baobab Collection deel uit van de Allermooiste Meijsjes; handgemaakt van pure ingrediënten zijn het stijlvolle sfeermakers met een diepe, elegante geur. Hoewel ieder exemplaar uniek is hebben ze allemaal dezelfde goede eigenschap: ze brengen gezelligheid in huis tijdens donkere winterdagen. Zeker zestig branduren lang. Een super cadeau voor zowel vriend als vriendin. Of lekker voor jezelf. 

Woonaccessoires Tilburg: geef je ogen én oren de kost

Een gezellig huis vraagt om passende audiovisuele apparatuur. In het kader van producten die niet alleen je geluid versterken maar ook de rest van je interieur, werken we samen met Bang & Olufsen Henri Tibosch. Meijs Wonen creëert met B&O Studio een store-in-store. Producten die behalve super innovatief ook prachtig om te zien zijn, zoals hypermoderne televisies, geluidssystemen, (draadloze) luidsprekers en hoofdtelefoons.

Meijs Light

Mensen die sfeer in huis willen, denken er niet te licht over. Wat is er bepalender voor sfeer dan verlichting? Lampen vinden we belangrijke woonaccessoires in Tilburg; wanneer we bij Meijs Wonen een interieurplan maken gebruiken we daarom onze kennis en ervaring om een goed lichtplan voor je te bedenken. Intiem waar het kan en helder waar het functioneel moet zijn. Ontdek bij Meijs Wonen de invloed van het gekleurde, gedimde of felle licht van de design lampen die we voor je op voorraad hebben.

Word verliefd

Meijs Wonen biedt een spectrum aan merken en ontwerpers uit alle windstreken maar met name ook van eigen bodem. Zoals Piet Boon, Marcel Wolterink en Arco. Hollands Design is hot, om het maar eens op z’n Engels te zeggen. Puur, innovatief en eerlijk. Je zult er bij ons daarom veel van vinden. Maar uit welk land we ook merken in huis halen; uiteindelijk gaat het erom dat jij er verliefd op wordt en dat die liefde duurzaam is. Zoals Meshmatics van Moooi. Creatieve, high tech lampen met doelbewust licht. 

Design verlichting Tilburg

Meet & greet met woonaccessoires in Tilburg

Online shoppen is weliswaar modern en gemakkelijk, maar biedt in het geval van de keuze voor de aankleding van je huis een te magere beleving, vinden wij in Tilburg. Woonaccessoires moet je van dichtbij bekijken om te zien welk effect het heeft in een interieur en om de afmetingen ‘live’ te zien.

Creëer je rijk

Om je rijk te voelen hoef je het niet persé te zijn. Bij Meijs Wonen is voor ieders budget design te vinden, waarmee je je eigen (konink)rijk kunt creëren. Zoals bijvoorbeeld van het merk Designonstock; duurzame en betaalbare kwaliteit die je huis laat stralen. Woonaccessoires in Tilburg: bij Meijs Wonen vindt je alle gerenommeerde merken. Bezoek onze site, bel voor een afspraak met één van onze stylisten of (nog beter) kom langs en laat je verrassen!

Thuis is de allerbelangrijkste plek op aarde.

Vanaf het moment dat je de sleutel in het slot steekt en wordt verwelkomd door jouw veilige privédomein, kun je de hectische buitenwereld even achter je laten. Het is heerlijk wanneer de inrichting van jouw thuis helemaal naar wens is.

Kom eens langs en laat je inspireren door onze gezellige winkel en (minstens zo gezellige) stylisten.