MEIJSSALE! Crazy days 21.12.2019


‘Happy New Year, happy New Year, may we all have a vision now and then of a world where every neighbour is a friend…’ zong Abba in 1980. Het team van MEIJS WONEN wenst we je het fijnste jaar ooit! Wij beschouwen (naast de buren) ook onze trouwe klanten als vrienden, vandaar dat we onze decembertraditie MEIJSSALE!  in ere houden. Ben je een beetje uitgebuikt op tweede kerstdag 26 december? Kom dan gezellig onze kant op voor een heleboel wooninspiratie, met merken van topdesigners. Wanneer je al van plan was om de inrichting van je huis een nieuwe draai te geven, dan is dit het moment om te komen shoppen! Vanaf 12.00 uur ben je van harte welkom.

We geven 25% KORTING op de volledige MEIJS WONEN showroomcollectie. Dus op alle banken, fauteuils, kasten, tafels, stoelen en verlichting van ieder groot merk uit de meest recente en eerdere collecties. Daarnaast zijn er ook extra hoge KORTINGEN VAN 25-70% op een geselecteerd aantal meubelen en accessoires uit de MEIJSCOLLECTIE en MEIJSOUTLET. MEIJSSALE! vindt maar één keer per jaar plaats en loopt dit jaar t/m zondag 29 december 2019 tot 17.00 uur.

Terug naar eigenmeijs

U voelt zich pas thuis als uw interieur bij u past

Onze interieuradviseurs nemen uw interieur heel persoonlijk, maar u mag natuurlijk ook zelf eerst een kijkje komen nemen in onze showroom.