MEIJSSALE! Crazy days 21.12.2019


‘Happy New Year, happy New Year, may we all have a vision now and then of a world where every neighbour is a friend…’ zong Abba in 1980. Het team van MEIJS WONEN wenst we je het fijnste jaar ooit! Wij beschouwen (naast de buren) ook onze trouwe klanten als vrienden, vandaar dat we onze decembertraditie MEIJSSALE!  in ere houden. Ben je een beetje uitgebuikt op tweede kerstdag 26 december? Kom dan gezellig onze kant op voor een heleboel wooninspiratie, met merken van topdesigners. Wanneer je al van plan was om de inrichting van je huis een nieuwe draai te geven, dan is dit het moment om te komen shoppen! Vanaf 12.00 uur ben je van harte welkom.

We geven 25% KORTING op de volledige MEIJS WONEN showroomcollectie. Dus op alle banken, fauteuils, kasten, tafels, stoelen en verlichting van ieder groot merk uit de meest recente en eerdere collecties. Daarnaast zijn er ook extra hoge KORTINGEN VAN 25-70% op een geselecteerd aantal meubelen en accessoires uit de MEIJSCOLLECTIE en MEIJSOUTLET. MEIJSSALE! vindt maar één keer per jaar plaats en loopt dit jaar t/m zondag 29 december 2019 tot 17.00 uur.

Terug naar eigenmeijs

Thuis is de allerbelangrijkste plek op aarde.

Vanaf het moment dat je de sleutel in het slot steekt en wordt verwelkomd door jouw veilige privédomein, kun je de hectische buitenwereld even achter je laten. Het is heerlijk wanneer de inrichting van jouw thuis helemaal naar wens is.

Kom eens langs en laat je inspireren door onze gezellige winkel en (minstens zo gezellige) stylisten.