verlichting Tilburg

Design verlichting in Tilburg: Meijs Light


Op zoek naar verlichting in Tilburg? Mensen die sfeer in huis belangrijk vinden denken er niet te licht over. Wat is er bepalender voor sfeer dan verlichting? Wanneer we bij Meijs Wonen een interieurplan maken, gebruiken we daarom onze kennis en ervaring om een goed lichtplan voor je te bedenken. Intiem waar het kan en helder waar het functioneel moet zijn. Verlichting in Tilburg: ontdek bij Meijs Wonen de invloed van het gekleurde, gedimde of felle licht van de design lampen die we voor je op voorraad hebben.

De mooiste woonwinkel in de regio met een grote collectie design verlichting

Aan de Ringbaan Zuid 251 in Tilburg vind je woonwinkel Meijs Wonen. De showroom is een schatkamer van 3000 m2, met een keur aan bijzondere design meubels, accessoires, hippe kunst, karpetten, audiovisuele apparatuur en verlichting in Tilburg. Onze collectie lampen varieert en wordt regelmatig vernieuwd en uitgebreid. Dwaal door de steeds wisselende stijlkamers en ontdek de meest bijzondere lampen.

Design verlichting Tilburg

Verlichting in Tilburg: word verliefd

Meijs Wonen biedt je een spectrum aan merken en ontwerpers uit alle windstreken maar met name ook van eigen bodem. Zoals Piet Boon, Marcel Wolterink en Arco. Hollands Design is hot, om het maar eens op z’n Engels te zeggen. Puur, innovatief en eerlijk. Je zult er bij ons daarom veel van vinden. Maar uit welk land we ook merken in huis halen; uiteindelijk gaat het erom dat jij er verliefd op wordt en dat die liefde duurzaam is. Zoals Meshmatics van Moooi. Creatief, high tech en tegelijk doelbewust licht.

Voor wie zoekt naar verlichting in Tilburg: laat er bij Meijs Wonen je licht over schijnen.

Laat je verlichten

Online shoppen is weliswaar modern en gemakkelijk, maar biedt in het geval van de keuze voor een design lamp een te magere beleving, vinden wij in Tilburg. Verlichting moet je van dichtbij bekijken om te zien welk effect het heeft. Onderzoek heeft aangetoond dat het grote invloed heeft op ons humeur en gevoel van welbevinden. Ga er eens rustig voor zitten en laat het licht zijn werk doen.

Gloedvolle sfeermakers: Baobab Collection

Na een drukke dag is het heerlijk om thuis tot rust te komen. Kaarsen brengen wat dat betreft letterlijk en figuurlijk verlichting. In Tilburg noemen we onze interieuraccessoires Mooie Meijsjes. De geurkaarsen van Baobab Collection maken deel uit van de Allermooiste Meijsjes; handgemaakt van pure ingrediënten zijn het stijlvolle sfeermakers met een diepe, elegante geur. Hoewel ieder exemplaar uniek is hebben ze allemaal dezelfde goede eigenschap: ze brengen gezelligheid in huis tijdens donkere winterdagen. Zeker zestig branduren lang. Een super cadeau voor zowel vriend als vriendin. Of lekker voor jezelf.

Creëer je rijk met verlichting van Meijs Wonen  

Om je rijk te voelen hoef je het niet persé te zijn. Bij Meijs Wonen is voor ieders budget design te vinden, waarmee je je eigen (konink)rijk kunt creëren. Zoals bijvoorbeeld van het merk Designonstock; duurzame en betaalbare kwaliteit die je huis laat stralen. Verlichting in Tilburg: bij Meijs Wonen vindt je alle gerenommeerde merken. Bezoek onze site, bel voor een afspraak met één van onze stylisten of (nog beter) kom langs en laat je verrassen!

Thuis is de allerbelangrijkste plek op aarde.

Vanaf het moment dat je de sleutel in het slot steekt en wordt verwelkomd door jouw veilige privédomein, kun je de hectische buitenwereld even achter je laten. Het is heerlijk wanneer de inrichting van jouw thuis helemaal naar wens is.

Kom eens langs en laat je inspireren door onze gezellige winkel en (minstens zo gezellige) stylisten.