Summer Sale 8.7.2020


Wij denken dat jouw Costa del Casa, Rundumhause of welke vrolijke naam je er ook aan geeft, een heel gezellig ‘staycation’ vakantieadres kan worden. Het team van Meijs Wonen in Tilburg, vindt het leuk om mee te denken hoe je van jouw vertrouwde plek in een handomdraai een boeiend relax-walhalla maakt.

Thuisblijven biedt een voordeel: deze zomer geven we waarschijnlijk minder geld uit dan normaal. Gun jezelf daarom iets moois, waar je nog lang plezier van kan hebben. We houden speciaal voor mensen zoals jij een Summer Sale dit jaar met korting op prachtig design. Banken, fauteuils, kasten, tafels, stoelen, verlichting en waardevolle, hippe of stoere accessoires van ieder topmerk uit de meest recente en eerdere collecties.

Kom van dinsdag 7 t/m zaterdag 11 juli eens op je gemak rondneuzen in de winkel van Meijs Wonen. Het is hier lekker koel en alleen onze stijlkamers zijn al de moeite waard als inspiratiebron.

Stel je geeft je interieur een (mini) metamorfose, dan nog blijft er genoeg tijd over om vakantie te vieren. En na gedane arbeid is het extra lekker ontspannen; languit want dat heb je wel verdiend. Met je telefoon in de vliegtuigstand en een koel rosétje erbij. Het mooiste van dit vakantieadres? Geen uitcheck. Ook na de zomer blijf je er heerlijk van genieten!

Terug naar eigenmeijs

Thuis is de allerbelangrijkste plek op aarde.

Vanaf het moment dat je de sleutel in het slot steekt en wordt verwelkomd door jouw veilige privédomein, kun je de hectische buitenwereld even achter je laten. Het is heerlijk wanneer de inrichting van jouw thuis helemaal naar wens is.

Kom eens langs en laat je inspireren door onze gezellige winkel en (minstens zo gezellige) stylisten.