Vooral genieten


Een huis bouwen is een droom voor velen, maar het realiseren van deze droom kan je ook op de proef stellen. De bewoners van deze nieuwbouwwoning aan de rand van Baarle Nassau kunnen daar over mee praten. Met een baby op komst en met beide een veeleisende baan is het een flinke uitdaging om alles in goede banen te leiden.

Op het moment dat ze bij Meijs Wonen binnen komen staat de basis. Nu kunnen ze aan het leuke deel beginnen: de inrichting. Ze hebben al gekozen voor een diepblauwe betonnen vloer en olijfgroene gordijnen en zijn nu op zoek naar een oplossing voor de woonkamer. In de ruime keuken is al een eetgedeelte, de woonkamer is een blanco canvas.

Samen met styliste Leonie komen ze tot de keuze om de woonkamer door middel van de plaatsing en vorm van de bank in te delen. Er ontstaan nu twee aparte zitgedeeltes. Een deel van de bank gaat richting TV en het andere deel is een zitgedeelte waar ze ook met bezoek kunnen zitten. Dat deel kijkt uit op de ruime tuin. Voor de fauteuil wordt een bijzondere stof gekozen met een ingeweven patroon en daar wordt een bijpassende poef bij gezocht. De diverse bijzettafeltjes zorgen voor de finishing touch.

“Ik heb nooit kunnen bedenken dat een goed ingericht huis zoveel plezier en woongenot kan opleveren”, aldus de bewoonster. “Ik word iedere dag weer blij van het resultaat”.

“Ik word iedere dag weer blij van het resultaat”

Wil jij ook een persoonlijk interieuradvies?

Neem contact op

Wil jij ook een persoonlijk interieuradvies?

Neem contact op

Thuis is de beste plek op aarde.

Vanaf het moment dat je de sleutel in het slot steekt en wordt verwelkomd door jouw veilige privédomein, kun je de hectische buitenwereld even achter je laten. Het is heerlijk wanneer de inrichting van jouw thuis helemaal naar wens is.

Kom eens langs en laat je inspireren door onze gezellige winkel en (minstens zo gezellige) interieuradviseurs.