Optimaal Woongenot


De basis van dit ruime appartement in Breda was al helemaal in orde toen de bewoners erin trokken. Muren waren mooi afgewerkt, de indeling was goed en er lag een prachtige vloer in. Van het interieur uit de vorige woning namen de bewoners weinig mee. Er was dus een blanco canvas.

In eerst instantie kwamen ze bij Meijs Wonen binnen voor een bank. Styliste Leonie stond net in de koffiehoek en zo kwamen ze in gesprek en zijn ze gezamenlijk gaan brainstormen. Wat begon met een kop koffie ging in de loop van de middag over op een glas wijn met hapjes erbij. In totaal twee zeer gezellige, ietwat bourgondische middagen kreeg het interieur vorm. Uit de losse pols werd de indeling geschetst.

De bewoners hebben een mooie collectie bijzondere kunst. Zowel klassieke stukken als zeer modern werk. Leonie adviseerde in het kleurgebruik voor de muren en deed een compositievoorstel voor de polo-schilderijen, zodat alle werken nu optimaal tot hun recht komen. De eetkamertafel kwam uit het vorige huis en was toe aan een opknapbeurt. Daarvoor kon Leonie een goede restaurateur adviseren. De toegevoegde waarde van een vakvrouw.

“We hebben goed gekeken naar functionaliteit, materiaalkeuze en vorm, zodat het interieur ruimtelijk, stijlvol en rustig wordt.”

Leonie

Wil jij ook een persoonlijk interieuradvies?

Neem contact op

Wil jij ook een persoonlijk interieuradvies?

Neem contact op

Thuis is de beste plek op aarde.

Vanaf het moment dat je de sleutel in het slot steekt en wordt verwelkomd door jouw veilige privédomein, kun je de hectische buitenwereld even achter je laten. Het is heerlijk wanneer de inrichting van jouw thuis helemaal naar wens is.

Kom eens langs en laat je inspireren door onze gezellige winkel en (minstens zo gezellige) interieuradviseurs.