Oase in hartje Amsterdam


Bij Meijs ontvangen we klanten die zich graag uitgebreid laten adviseren om samen tot een interieurplan te komen. En klanten die eigenlijk al precies weten wat ze willen maar met wie we natuurlijk nog steeds meedenken over kleur, afmeting, opstelling en eventuele details of accessoires.

 

Keizersgracht

Binnen de laatste ‘categorie’ viel het leuke stel dat we al kenden van hun woning in Brabant. Vanwege hun goede ervaring met Meijs Wonen kwamen ze voor hun tweede huis in Amsterdam opnieuw bij ons terecht. Het bijzondere van het ruime appartement is de ligging in het hart van de stad. Door de hoge ramen heb je een prachtig uitzicht over de Keizersgracht.

 

Sereen contrast

De heren hebben niet voor niets hier een woning gekocht; ze zijn dol op de drukte van onze mondaine hoofdstad! Maar binnen zoeken ze juist de rust op. Licht, fris en naturel vormt het interieur nu een sereen contrast met de bruisende buitenwereld. De zitmeubels van Design On Stock in de woonkamer passen daar precies bij, net als de witte Panton eetkamerstoelen van Vitra. Lekker de stad ingaan en thuiskomen in je eigen oase, wie wil dat nou niet?

Wil jij ook een persoonlijk interieuradvies?

Neem contact op

Wil jij ook een persoonlijk interieuradvies?

Neem contact op

Thuis is de beste plek op aarde.

Vanaf het moment dat je de sleutel in het slot steekt en wordt verwelkomd door jouw veilige privédomein, kun je de hectische buitenwereld even achter je laten. Het is heerlijk wanneer de inrichting van jouw thuis helemaal naar wens is.

Kom eens langs en laat je inspireren door onze gezellige winkel en (minstens zo gezellige) interieuradviseurs.