Vacature meubelbezorger

Vind je het leuk om samen met je maat onderweg te zijn en klanten blij te maken met nieuwe meubels? Houd je ervan om lekker actief bezig te zijn en heb je twee rechterhanden? 

Taken en verantwoordelijkheden
Hoe maak je klanten blij?
 Als meubelbezorger kom je bij mensen thuis en zorg je ervoor dat de klantverwachting wordt overtroffen. Hoe? Door een nette, vriendelijke omgang met de klant en de beste zorg voor de meubels. Jij bent tenslotte het visitekaartje voor ons bedrijf. .
Je start je werkdag vanuit ons magazijn en gaat samen met een chauffeur op pad naar klanten in de regio. Wanneer je de meubels aflevert, controleer je deze op juistheid en kwaliteit. Daarnaast verricht je de nodige montagewerkzaamheden en zet je alles op z’n plek. 
Van eetkamertafel tot schilderij en van karpet tot verlichting; jij hebt ze in een handomdraai in elkaar - en op de juiste plek gezet. Sterker nog: je tovert een glimlach op het gezicht van de klant door alles spik en span achter te laten. 
Aan het einde van de dag kom je terug naar het magazijn en zorg je samen met je collega dat de dit weer opgeruimd en netjes is zodat jullie de volgende dag weer lekker fris op pad kunnen.

Jouw profiel
Dit ben jij! 


- Een positieve en servicegerichte instelling

- Verzorgd uiterlijk


- Goede fysieke gesteldheid


- Goede beheersing van de Nederlandse taal

- Rijbewijs


- Woonachtig in regio Tilburg


blog comments powered by Disqus

Onze klanten beoordelen ons met een 8.8

Gebaseerd op 105 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist