Milaan komt naar Meijs Wonen

Unieke kans op bijzonder design 

Om op de hoogte te blijven van trends binnen ons vakgebied en de mooiste stukken voor MEIJS WONEN te bemachtigen, gaat Bart af en toe op reis. Zo bezocht hij onlangs de Salone del Mobile Milano, een vooraanstaande designbeurs in Milaan. Om vervolgens niet met Italiaanse noviteiten ‘thuis te komen’ maar met onvervalst Hollands Design; namelijk dat van Arco, die in Milaan met een enorme stand ruimschoots vertegenwoordigd was.

Arco ontwikkelt tafels, stoelen, kasten, kleinmeubilair en woonaccessoires. Het Winterswijkse familiebedrijf bestaat al sinds 1904 en heeft het degelijke - meer dan een eeuw ervaren – vakmanschap, gecombineerd met de innovaties van nu: gedreven, inventief, toegewijd en altijd gemaakt van hoogwaardige materialen. 

Bart werd zo enthousiast dat hij de wens uitsprak om onze klanten het nieuwste oeuvre van Arco te laten zien en voelen. Het was helaas onmogelijk om jullie allemaal naar Italië over te vliegen, dus vonden we een andere oplossing: de complete collectie komt naar Tilburg! Vanaf zaterdag 5 mei zijn Arco-fans en mensen die graag kennis willen maken met deze crème de la crème van Hollands Design, meer dan welkom in onze winkel.

We hebben de complete Arco-stand verhuisd van de Salone del Mobile naar onze winkel in Tilburg. Doe jezelf in de periode van 5 mei t/m 19 mei 2018 een designstuk van Arco cadeau, dan zorgen wij voor een feestelijke prijs. 

Op zaterdag 5 mei is niemand minder dan de jonge ontwerper en CEO van Arco: Jorre van Ast  te gast bij MEIJS WONEN. Hoor wat hem inspireert en hoe hij het vakmanschap van het (meer dan een eeuw oude) familiebedrijf combineert met innovaties van nu, tijdens een live interview dat rond 15.30 uur zal plaatsvinden. We maken er een echt feestje van want onze Rotterdamse topkok Mark Lingers gaat culinair voor jullie aan de slag in onze keuken!

JORRE VAN AST (38) heeft Industrieel Product Ontwerpen aan de Haagse Hogeschool gestudeerd en zette zijn studie voort aan de Royal College of Art in Londen, waar hij in 2006 de opleiding Design Products afrondde. Jorre werkte als onafhankelijke productontwerper in de OKAY Studio in Noord-Londen en begon in 2007 bij Arco, waar hij de ontwerp- en ontwikkelingsstudio leidde. Vanaf 2011 is hij CEO van het familiebedrijf, waar hij de gewaardeerde Arco stijl bewaakt en hieraan op zijn persoonlijke wijze invulling geeft. De meubelcollectie, met veel bestsellers uit het verleden, wordt door hem langzaam maar zeker uitgebreid met een markante eigen signatuur. Het streven naar innovatie en duurzaamheid blijft daarbij een belangrijke leidraad, net als een onveranderd hoog kwaliteitsniveau en het ambachtelijke meubelmakersvak.


blog comments powered by Disqus

Onze klanten beoordelen ons met een 8.8

Gebaseerd op 130 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist