Meijsvakantie 23.4.2020


Heerlijk, de meivakantie voor de deur! Normaal gezien is dit hèt moment om lekker van het voorjaar te genieten en eropuit te trekken, maar voor nu is het nog even pas op de plaats.

Nu je wat meer tijd hebt om eens goed naar je interieur te kijken stellen we voor dat je van je meivakantie een Meijsvakantie maakt! Laat je door ons inspireren en adviseren in onze showroom of online.

Je bent van harte welkom in onze ruime showroom in Tilburg waar je samen met een van onze adviseurs je interieur kan samenstellen. Vanzelfsprekend op gepaste afstand, maar met de service en klantvriendelijkheid waar we om bekend staan.
Het is ook mogelijk om buiten de standaard openingstijden een ‘private shopping’ afspraak te maken of een virtuele showroom tour te maken.

Klaar voor onvergetelijke Mei(ijs)vakantie? Neem contact op voor een afspraak 013 535 94 64 of kom langs Ringbaan-Zuid 251, 5021 LR Tilburg

Terug naar eigenmeijs

Thuis is de allerbelangrijkste plek op aarde.

Vanaf het moment dat je de sleutel in het slot steekt en wordt verwelkomd door jouw veilige privédomein, kun je de hectische buitenwereld even achter je laten. Het is heerlijk wanneer de inrichting van jouw thuis helemaal naar wens is.

Kom eens langs en laat je inspireren door onze gezellige winkel en (minstens zo gezellige) stylisten.