Meijsvakantie 23.4.2020


Heerlijk, de meivakantie voor de deur! Normaal gezien is dit hèt moment om lekker van het voorjaar te genieten en eropuit te trekken, maar voor nu is het nog even pas op de plaats.

Nu je wat meer tijd hebt om eens goed naar je interieur te kijken stellen we voor dat je van je meivakantie een Meijsvakantie maakt! Laat je door ons inspireren en adviseren in onze showroom of online.

Je bent van harte welkom in onze ruime showroom in Tilburg waar je samen met een van onze adviseurs je interieur kan samenstellen. Vanzelfsprekend op gepaste afstand, maar met de service en klantvriendelijkheid waar we om bekend staan.
Het is ook mogelijk om buiten de standaard openingstijden een ‘private shopping’ afspraak te maken of een virtuele showroom tour te maken.

Klaar voor onvergetelijke Mei(ijs)vakantie? Neem contact op voor een afspraak 013 535 94 64 of kom langs Ringbaan-Zuid 251, 5021 LR Tilburg

Terug naar eigenmeijs

U voelt zich pas thuis als uw interieur bij u past

Onze interieuradviseurs nemen uw interieur heel persoonlijk, maar u mag natuurlijk ook zelf eerst een kijkje komen nemen in onze showroom.