Meijs Haringparty 2019 11.6.2019


De uitdrukking ‘haring in het land, dokter aan de kant’ is eeuwenoud. Haring is namelijk gezond; het zit boordevol Omega-3 vetzuren. Dat is echter niet de reden van ons feestje. ‘Er is haring bij de vleet’ (nog zo’n oudhollands gezegde) met de meest uiteenlopende recepturen als braadharing, bokking, groene haring, kipper, panharing en rolmops. Die hebben we niet.

Wij eten alleen de lekkerste maatjesharing van Vishandel Nico Smit, om de simpele reden dat haring met je maatjes eten zo gezellig is! Vooral in combinatie met een glas kloeke wijn van Wijnkoperij Van Bilsen.

Daarom nodigen we jullie graag uit op de traditionele

MEIJS HARINGPARTY

vrijdag 14 juni van 17.00 – 20.00 uur in onze winkel.

Heb je zin om in een ongedwongen sfeer even gezellig met elkaar bij te praten? Meld je dan hieronder aan voor donderdag 13 juni 15:00. Dan weten wij hoeveel haring we moeten bestellen. Tot snel!

Ja, ik wil me graag aanmelden voor de Haringparty

 

haringparty meijs wonen tilburg

Terug naar eigenmeijs

Thuis is de allerbelangrijkste plek op aarde.

Vanaf het moment dat je de sleutel in het slot steekt en wordt verwelkomd door jouw veilige privédomein, kun je de hectische buitenwereld even achter je laten. Het is heerlijk wanneer de inrichting van jouw thuis helemaal naar wens is.

Kom eens langs en laat je inspireren door onze gezellige winkel en (minstens zo gezellige) stylisten.