Kaasproeverij & Wijn op Zondag 3 November 22.10.2019


Easy & Cheesy Sunday afternoon

Bij Meijs hebben we kaas gegeten van smaakvol wonen. Op zondag 3 november van 12 tot 17 uur nemen we dat heel letterlijk. In onze winkel houden we dan een kaasproeverij onder leiding van Bourgondiër Fred in ’t Ven (eigenaar van delicatessewinkel ‘Kaas & Meer’ uit Goirle) met bijpassende wijntjes van ‘Dare Wines’.

Nog steeds gaaf

Fred is niet zomaar een kaasspecialist, hij is een fijnproever die ervan houdt om zijn passie voor ambachtelijke kaas met anderen te delen. ‘Ik wil mensen de bijzondere smaken en structuren laten ervaren. Ook voor mij blijft het na al die jaren nog steeds gaaf om te doen: een kaas open hakken met zo’n groot mes en hem daarna doorsnijden met een staaldraad. Vervolgens schenk ik een bijpassende wijn in en zie ik hoe iedereen het naar zijn zin heeft.’

Gevoelsmens

Fred heeft een gezellige zaak in winkelcentrum De Hovel in Goirle. Hij doet veel dingen op gevoel. ‘Ik hou ervan om te leven op intuïtie. Niet teveel rationeel willen zijn, dan worden de dagen saai. Ik focus mij liefst op de positieve dingen en probeer me zoveel mogelijk te omringen met bijzondere mensen, die een mooie kijk op het leven hebben.’

Puur en ambachtelijk

Wij verheugen ons op zijn komst en Freds vakkennis. Puur en ambachtelijk; die link delen Fred en Meijs Wonen met elkaar. En we delen dat ook graag met jou, samen genieten van een zondagmiddag met een gouden randje. Terwijl buiten de herfstwind waait, laten wij ons binnen de kaas niet van het brood eten. Gezellig als je komt!

KAASPROEVERIJ & WIJN BIJ MEIJS WONEN – EASY & CHEESY SUNDAY AFTERNOON

Terug naar eigenmeijs

Thuis is de allerbelangrijkste plek op aarde.

Vanaf het moment dat je de sleutel in het slot steekt en wordt verwelkomd door jouw veilige privédomein, kun je de hectische buitenwereld even achter je laten. Het is heerlijk wanneer de inrichting van jouw thuis helemaal naar wens is.

Kom eens langs en laat je inspireren door onze gezellige winkel en (minstens zo gezellige) stylisten.