Bart Meijs en zijn maatjes 20.6.2022


Vis niet achter het net, maar noteer in je agenda, zaterdag 25 juni a.s. vanaf 15.00 uur

Wij eten alleen de lekkerste maatjesharing van Smit Vis aan de Haven, om de simpele reden dat haring met je maatjes eten zo gezellig is! Vooral in combinatie met een mooi glas wijn van Wijnkoperij Van Bilsen. 

Daarom nodigen we jullie graag uit op de traditionele

MEIJS HARINGPARTY

Zaterdag 25 juni a.s. van 15.00 – 18.00 uur in onze winkel.

Haring happen in een inspirerende omgeving want (hoewel we liever niet naar complimentjes vissen) eerlijk is eerlijk: de showroom van MEIJS WONEN wordt met de dag interessanter. Onze stijlkamers krijgen de volle aandacht, we vernieuwen ze regelmatig met bijzonder design meubelen, kunst, karpetten, verlichting en mooie accessoires. Reden genoeg om onze collectie te komen bewonderen, denken wij. 

En trakteer jezelf op een paar Bourgondische uurtjes. Wij kijken naar jullie uit!

Namens het MEIJS TEAM,

Bart Meijs

Smit Vis aan de Haven. In 2020 is naast de winkel aan het Wagnerplein in Tilburg ook een nieuwe zaak geopend. Smit Vis aan de Haven. Schitterend gelegen in de populaire Piushaven in Tilburg. Het is een concept waarbij de winkel en het restaurant samen voor een unieke beleving van het eten van vis zorgen.

Wijnkoperij Van Bilsen. Wijnkoperij van Bilsen is al ruim 90 jaar een begrip in Tilburg en omgeving. Dat komt door het unieke assortiment, het goede advies en de ongekende service. Toen wij – Petra Aartsen-van der Mee en Jan Aartsen – het familiebedrijf van Bilsen in 2007 overnamen, hebben we die waarden gekoesterd en behouden. Maar er wel onze eigen, frisse draai aan gegeven. Wijn kopen in Tilburg? Dat ben je bij ons aan het goede adres!

Terug naar eigenmeijs

Thuis is de beste plek op aarde.

Vanaf het moment dat je de sleutel in het slot steekt en wordt verwelkomd door jouw veilige privédomein, kun je de hectische buitenwereld even achter je laten. Het is heerlijk wanneer de inrichting van jouw thuis helemaal naar wens is.

Kom eens langs en laat je inspireren door onze gezellige winkel en (minstens zo gezellige) interieuradviseurs.