Een bonte verzameling kleuren en trends gespot voor dit najaar! 22.8.2018


Klaar voor de nazomer! De nieuwe kleurentrends zetten volop door. De roze en nude tinten vinden we zelfs terug in de design klassiekers als The Orange Slice van Artifort, maar ook in onze jonge Nederlandse merken als Design on Stock. Deze kleuren zagen we ook al volop tijdens de beurs in Milaan. Helemaal hot zijn de combinaties verschillende nude kleuren gecombineerd met warme geel, kerry en okertinten. Goud als accent in de styling accessoires voor een persoonlijke touch.

Voor de nieuwe meubellijn van Arco hebben de ontwerpers zich laten inspireren door afgeronde organische en ranke vormen. Bij de keuze van meubelstoffen zien we mooie luxe fluwelen kwaliteiten met subtiele kleurtonen in hetzelfde kleurthema. Kleuren range is opgebouwd door de designers van pastel roze tot warm caramel, terra cotta en aubergine. Deze worden gecombineerd met licht en donker hout

Gespot in Milaan 2018, velours stoffen in warme oker en terra cotta tinten. Ronde vormen in meubels en accessoires.

De 50 Shades of Nude introductie van de make-up lijn van Rihanna heeft veel mode en interieur merken geïnspireerd!

Foundation en make-up voor iedereen ongeacht welke huidskleurtype.

Om de totaalsfeer in het interieur compleet te maken worden de gordijnen gecombineerd in mooie semi- transparante stoffen en dessins. Ook hier treffen we luxe velours kwaliteit met mooie klassieke bloemmotieven geïnspireerd uit de Hollandse meesters.

Bloemen als inspiratie voor gordijnen en behang.

Inspiratie voor bloemstylisten. Ook in de styling zien we nog steeds de actuele botanische trends met inspiratie uit de natuur met veel groene planten in diverse maten.

Veel inspiratie plezier!

Afbeeldingen van: Mooiwatbloemendoen.nl, fentybeauty.com en hollandschemeesters.com

Terug naar eigenmeijs

Thuis is de beste plek op aarde.

Vanaf het moment dat je de sleutel in het slot steekt en wordt verwelkomd door jouw veilige privédomein, kun je de hectische buitenwereld even achter je laten. Het is heerlijk wanneer de inrichting van jouw thuis helemaal naar wens is.

Kom eens langs en laat je inspireren door onze gezellige winkel en (minstens zo gezellige) interieuradviseurs.