Create a little magic 11.3.2022


Kaars Ithaque | Odyssée collection Baobab 

Steek deze parfumkaars aan en de kleuren in het glas warmen op terwijl je kamer zich langzaam hult in de verfijnde geuren van patchouli en jasmijn. 

ODYSSEE

De collectie geurkaarsen en geurverspreiders Odyssée haalt zijn inspiratie uit de oevers van de Egeïsche Zee met drie mooie geurkaarsen en geurverspreiders met suggestieve namen uit het epos van Homerus: Ulysse, Calypso en Ithaque. Om de subtiele decoraties voor de mooie geurkaarsen en diffusers voor een heerlijke geur in huis te creëren, deden we een beroep op Franse ambachtslieden van levend erfgoed, die de kunst van het vervaardigen van Washi-papier, maar ook van het verven ervan beheersen. Door een vouwmethode wordt het papier ondergedompeld in natuurlijke pigmenten. Als caleidoscopen ontvouwen de tekeningen zich voor onze ogen en vormen een delicate afdruk. Dankzij de vervluchtiging printen we deze decoraties op het glas met behoud van de oorspronkelijke textuur van het papier. De geuren die deze collectie illustreren zijn een uniek voor de Baobab-collectie: fruitige en sprankelende aroma’s van zuidelijke bloemen vormen een verfijnde geur voor in huis.

WAVES

De oevers van de Atlantische en de Stille Oceaan zijn de inspiratiebronnen voor de Waves-collectie. De namen van deze luxe geurkaarsen volgen een reis naar de kusten waar surfers hun intrek nemen op zoek naar extreme sensaties op de grootste golven ter wereld. Op het glas is met de hand een versiering van elkaar kruisende golven gegraveerd. De kleuren van het glas van deze mooie geurkaarsen doen denken aan surfresorts: Malibu voor roze glas, Belharra voor ultramarijnblauw glas en Nazaré voor heldergroene glas. De drie luxe geurkaarsen die beschikbaar zijn in deze collectie hebben frisse geuren die doen denken aan zonneschijn en zomer.

Terug naar eigenmeijs

Thuis is de beste plek op aarde.

Vanaf het moment dat je de sleutel in het slot steekt en wordt verwelkomd door jouw veilige privédomein, kun je de hectische buitenwereld even achter je laten. Het is heerlijk wanneer de inrichting van jouw thuis helemaal naar wens is.

Kom eens langs en laat je inspireren door onze gezellige winkel en (minstens zo gezellige) interieuradviseurs.